Gw

Profit

Een rietmat schutting gebruiken voor meer privacy? Rietmatten van Rietmattenspecialist zijn uiterst geschikt om te gebruiken als schutting. Net iets meer privacy creëren of een tropische populaire Ibiza stijl naar je tuin halen? Met een rietmat heb je een goedkope en duurzame oplossing gevonden.

Je kan een rietmat niet alleen gebruiken als schutting zelf, maar je kan het ook gebruiken om tegen een bestaande schutting te plaatsen of om de schutting aan te kleden.

Als je een rietmat schutting wilt gebruiken voor meer privacy wordt er aangeraden om er een met dikke stengels te nemen. Voor een optimale en maximale gezichtsdichtheid zijn rietmatten met dikke stengels de rietmat voor jou.

Een rietmat alleen als schutting is waarschijnlijk niet sterk en stevig genoeg. Door er verschillende klimplanten tegenaan te laten groeien wordt de schutting niet alleen natuurlijker en mooier, maar wordt de rietmat ook nog eens versterkt en verstevigd. Daarnaast zorgen de planten er ook voor dat de afscheiding volledig wordt dichtgegroeid, waardoor je dus nog meer privacy creëert.

Zoals gezegd is, zijn dikke of ongepelde rietmatten geschikt om als schutting te gebruiken. Deze onbewerkte varianten zijn ideaal om als schutting te gebruiken. Ze kunnen gemakkelijk tegen de schutting aan geplaatst worden of als je een rietmat zelf wilt gebruiken als schutting dan kan de dikke variant hiervoor de oplossing bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *